Penelope Leprevost spolupracuje s Alexandrem Oniščenkem

Jak informuje server studforlife.com, francouzská jezdkyně Penelope Leprevost navázala spolupráci s ukrajinským miliardářem Alexandrem Oniščenkem. Poté, co minulý měsíc skončila v Haras de Clarbec, se tento víkend na závodech ve španělské Olivě představila v sedle Oniščenkových koní Quintaira, Luniko, Jetset a Exellentie.

V případě osmiletého holštýnského valacha Quintara je stále oficiálně majitelem Michaels & Beerbaum GmbH. Valacha přivedl do vysokého sportu Ferenc Szentirmai, který pro Oniščenka jezdí již nějakou dobu. V únoru se s valachem závodů účastnil jiný francouzský jezdec, Simon Delestre, který s Oniščenkem již několik měsíců spolupracuje.

Také osmiletý Hannoverský hřebec Luniko byla nouzově prodána před olympijskými hrami Paulu Schockemöhle kvůli vyšetřování Oniščenka na Ukrajině. Avšak stále ji jezdil Ferenc Szentirmai. Stejného majitele má také další klisna Jetset. Devítiletý valach Exellentie již opět patří Oniščenkovi. V Olivě se s ním Penelope Leprevost umístila dvakrát na druhém místě v soutěžích do 135 cm a 140 cm.

Penelope Leprevost se představila také v sedle valacha Key to President, který není oficiálně v majetku Alexandra Oniščenka, ale dříve jej jezdil Ferenc Szentirmai.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.