PONY - GAMES CUP oživí srpnový dostihový program

Při sobotní kvalifikaci na 126. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou se ve stejný čas, jen na opačné straně tribuny na pískovém kolbišti, pojede 9. kolo PONY-GAMES CUP 2016. Pony-games se v Pardubicích prezentovaly již vloni na výstavě Koně v akci, ale opravdový závod se zde koná poprvé.

Uzávěrka přihlášek je sice až v úterý, ale již teď pořadatelé doufají, že se na startovní listině objeví i nové týmy z východních Čech, které se až dosud držely stranou závodního dění. Diváci se mohou těšit na dva turnaje – první pro jezdce do 18 let, kteří pojedou sedm her z úrovně 1, a druhý pro děti do 12 let, které budou hrát šest her z úrovně 2.  

Jedná se o předposlední kolo a tudíž je pořád možno sbírat body do žebříčku, na jehož základě postoupí deset nejlepších týmů z každé kategorie do říjnového finále. Týmy na prvních třech místech si svou pozici drží pevně a vypadá to, že o vítězství v celoročním bodování se bude rozhodovat právě mezi nimi. Nicméně na dalších postupových pozicích je stále vše ve hře a kdokoli tak ještě může vstoupit do závěrečných bojů.   

Veškeré informace o turnajích v Pardubicích i o disciplíně pony-games naleznete na www.pony-games.cz a www.pony-games.cz/pony-games-pri-velke-pardubicke.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.