Pony liga, Pony extraliga a Teenager 2008 znají své vítěze

Dnes odpoledne vyvrcholily finálovými koly v heroutické hale seriálové soutěže Pony liga, Pony extraliga a Teenager 2008.

Kamila Kupcová - Un Ami.


Jako první se rozhodovalo o vítězi Teenager 2008, což je soutěž pro jezdce do 21 let na velkých koních. Do dvoukolové soutěže L** nastoupily nakonec pouze čtyři dvojice, z nichž zvítězila Kamila Kupcová s Un Ami. Druhé místo patřilo Janě Perníčkové s Úsvitem 2 a bronz vybojovala Lucie Přikrylová s Leonou 4.

Robert Johanovský - E.T. - Loricus.

Finále Pony ligy bylo taktéž dvoukolové – a to na úrovni SP. Čtyři dvojice dokončily soutěž bez chyby a o vítězi tedy rozhodlo rozeskakování. V něm se nejvíce dařilo Robertu Johanovskému s E. T. – Loricus. Druhá dokončila Petra Boháčová s Tarou 16 a třetí Lucie Přikrylová s Beltinem.

Teresa Klímová - Aneta 7.

Pony extraliga tradičně vrcholí soutěží pro nejlepší čtyři jezdce se střídáním koní. Po napínavém průběhu se nakonec radovala z prvenství Teresa Klímová. Pěkná druhá příčka připadla na Ivanu Hronovou, třetí byla stejně jako v předchozích finálových soutěžích Lucie Přikrylová a čtvrtá dokončila soutěž Petra Miletínová.

Podrobnější reportáž chystáme do lednového Jezdectví, které najdete na stáncích již 18. prosince.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.