Potvrzeno! Valegro se rozloučí s kariérou v prosinci

Organizátoři z London International Horse Show v Olympii potvrdili, že olympijská hvězda Valegro se s Charlotte Dujardin a Carlem Hesterem objeví v prosinci na jejich závodech. Oficiální rozloučení Valegra se závodní kariérou se uskuteční 14. prosince v Grand Hall. Celý ceremoniál se uskuteční po soutěži Freestyle Světového poháru, která tak slibuje pro diváky emocionální podívanou.

„Valegro je životní kůň, ktekrý nám nic nedluží. Nemohu se dočkat, až jej vezmu do Olympie a dám mu, co si zaslouží,“ komentovala Charlotte Dujardin.

„Valegro dokázal vše a my chceme, aby se rozloučil ve velkém stylu! Není lepšího místa, než v Olympii – milujeme tuto arénu, kde můžeme být tak blízko divákům. Je to místo, kde v roce 2014 Valegro se Charlotte pokořili světový rekord a je to perfektní místo, kde mohou naši fanoušci s Valegrem rozloučit,“ říká o důvodech, proč zvolili Olympii, Carl Hester.

Ředitel závodů, Simon Brooks-Ward říká: „Jsme poctěni, že Charlotte a Carl si vybrali právě Olympii jako místo rozloučení Valegra s kariérou. Je to opravdová legenda jezdectví. Chceme, aby mělo možnost rozloučit se s Valegrem co nejvíce lidí.“


Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.