Suchá u Litomyšle: Pozvánka na červnové jezdecké závody

Týden před zahájením 4. kola skokového poháru ČP - Velké ceny Litomyšle 2013 se v areálu Jízdárny Suchá konají tentokrát drezurní závody. V sobotu 1. června, bude kromě drezurních úloh od Z až po S, na úvod připravena i úloha pro pony - P5. Začátek závodů je v 9.00 a celkově proběhne 7 soutěží s příjemnou dotací.

Nový drezurní obdélník bude umístěn na hlavním pískovém kolbišti s geotextilií, k opracování bude připraveno pískové kolbiště také s geotextilií 30 x 70 m, při nepřízni počasí je k dispozici krytá hala. Areál nabízí účastníkům možnost ustájení i ubytování.

Přihlášky prosím posílejte do 29. května na manon@wo.cz. Startovní listiny budou uvedeny během dne v pátek 31. května 2013 na stránkách oblasti a přadatele. Veškeré informace, včetně rozpisu najdete zde.

Aktualizace 12. 5. 6:20 HOD: V soutěži stupně S** zvítězila dvojice R. Doležal a Enrique HS. Přidána Fotogalerie.

Aktualizace 10. 5. 22:00 HOD: Pozor - start první soutěže posunut na 8:30!

V sobotu 11. 5. se konají Květnové jezdecké závody v Suché u Litomyšle v areálu stáje Manon. Program bude opět bohatý – hobby soutěž do 100 cm na limitovaný čas, parkury stupně Z, ZL, L** a vrchol závodů S**. Jmenovité přihlášky zasílejte do 5. května na e-mail manon@wo.cz. Bližší info naleznete na webu pořadatele . Areál nabízí ustájení koní a zázemí pro jezdce.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.