Pozvánky na Panskou Líchu

V Brně na Panské líše se letos rozbíhá sportovní sezóna 25.dubna drezurními  závody. Tradičně bohatá startovní pole až do úrovně T a soutěže probíhající na dvou obdélnících nás čekají v tomto brněnském areálu s velkou drezurní tradicí ale nejen drezurou bude Lícha letos živa. Zcela poprvé na Panské líše budeme mít možnost týden po drezuristech, tedy 2. května 2009, vidět v akci jezdce všestrannosti.

Pořadatelé na nově budované trati připravili jednodenní model závodů. Dopoledne jsou na pořadu drezúry + parkur a odpoledne od cca 14.00 hodin crosscountry. Perličkou je účast rakouské olympioničky Margit Appelt, která se přihlásila jako první účastník s šestitýdenním předstihem.

I třetí víkend v řadě (10. května) se bude na Panské líše závodit. Uvítají skokany, kteří od minulé sezóny  mají pro své soutěže společně s ostatními disciplínami k dispozici krásné kolbiště s novým povrchem a nádherným amfiteátrem pro všechny přihlížející.

Závodníkům i divákům je připraveno zpříjemnit pobyt výborné rozšířené občerstvení. Speciálně 2. května během všestrannosti pak speciality na grilu...

Nashledanou na Panské líše.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.