Raiffeisen již nebude sponzorovat ČDP

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) oznámila, že odstupuje z pozice hlavního sponzora celorepublikové soutěže v koňské drezúře - Český Drezurní Pohár.

RSTS iniciovala založení této u nás ojedinělé soutěže a finančně ji podporovala také s cílem garance fair play, zásadovosti a charakternosti.


„Tyto tři klíčové atributy symbolizují naši společnost - Raiffeisen stavební spořitelnu od samého založení, a proto se je snažíme prosazovat ve všem co děláme. Rozdílný pohled na věc, který máme my a který má organizátor, nás však vedl k tomu, že již další ročník Českého drezurního poháru podporovat nebudeme. A to i přes to, že jsme již do něj investovali velké množství energie a úsilí na jeho zkvalitnění a zatraktivnění,“ sdělil Tomáš Vášáry, marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny a dodal: „Tato skutečnost nás velmi mrzí zejména kvůli sportovcům, pro které byl celý projekt určen. Věřím však, že naše podpora jezdeckého sportu bude i nadále v budoucnu platná.“


http://www.drezurni-pohar.cz/Český drezurní pohár byl založen v roce 2006.


První finále se uskutečnilo v říjnu loňského roku na Císařském ostrově v Praze a dočkalo se pozitivní odezvy od soutěžících. Vzájemně se zde utkali jezdci, kteří se svými koňmi v průběhu celé sezóny dosáhli nejlepších výsledků. Závodilo se v několika kategoriích dle věku a stupňů obtížnosti. Šanci dostali i mladí jezdci a začínající drezurní koně.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.