Reprezentanti navštívili Lipici

Na cestě do slovinské Lipice na víkendové dvouhvězdové závody zařazené do Světového poháru jsou právě čeští reprezentanti J. Kincl, A. Opatrný, Z. Zelinková, O. Zvára a J. Jindra. V nižších soutěžích bude startovat i majitel koní Jaroslava Jindry Milan Severa.

Aktualizace 25. 6. 22:15 HOD: Vloženy fotografie Jaroslava Kincla.


Aktualizace 24. 6. 19:30 HOD: V GP skončila třetí Z. Zelinková a Lukas Ninja! Byli totiž mezi třemi, kdo dokončil bezchybně a postoupil do rozeskakování. Tam bohužel naše dvojice 2x chybovala. Další dvě české dvojice Zvára - Carmen a Opatrný - Connycor skončily se dvěma chybami na 14. a 15. místě. V závěrečné Silver Tour jako 10. dokončil J. Jindra a Beldarlo.

Aktualizace 24. 6. 13:40 HOD: Česká juniorka Tina Šalková svou soutěž vyhrála i v neděli - v GP se umístila s Torem jako první, s Merrou třetí. Gratulujeme!

Aktualizace 23. 6. 15:15 HOD: Česká juniorka Tina Šalková s Torem svou soutěž vyhrála, s Merrou dokončila jako 6. (11 start.)

Aktualizace 22. 6. 21:50 HOD: V Big Tour se nejvíce dařilo J. Kinclovi s Cascarem, když skončili třetí. Další naše dvojice dokončily s jednou až dvěma chybami.

Aktualizace 22. 6. 17 HOD: Ano, a právě česká juniorka Tina Šalková s Torem, která zvítězila na CSI Zduchovice v hlavní soutěži pro juniory, skončila druhá.

 

21. 6. 10 hod: Juniorských soutěží se účastní i Tina Šalková, na startu je i Natálie Roučková.

Výsledky najdete zde.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.