Seriál Pivovaru Záhora

Hřebčín Kněžičky s. r. o. společně se spolkem Jezdecký klub Kněžičky a za podpory řemeslného Pivovaru Záhora vyhlašuje letos poprvé Seriál Pivovaru Záhora, který poběží ve třech kategoriích – hobby, malá a velká túra. Od ostatních seriálů se bude lišit především tím, že jezdecké dvojice mohou sbírat body jak ve skokových, tak i drezurních soutěžích na závodech v režii Hřebčína Kněžičky. 

Podobný model pořadatel koneckonců již dva roky po sobě zkoušel na jednodenní hobby akci a osvědčilo se, že tento způsob hodnocení podporuje všestranné jezdecké vzdělání jezdců i koní na jezdecké úrovni do stupně L.

Jezdci na prvních třech místech celkového pořadí v každé z vyhlašovaných kategorií obdrží během slavnostního vyhodnocení v neděli 30. 9. 2018 kokardy, poháry a hodnotné věcné ceny.  Termíny jednotlivých závodů zahrnující soutěže, z nichž mohou dvojice čerpat body do žebříčku Seriálu Pivovaru Záhora 2018, jsou následující:  31. 3. Velikonoční skokové závody  5. 5. Jarní drezurní závody  26. 5. Chlumecké skokové závody  7. 7. Letní skokové závody  1. 9. Chlumecké derby  29. 9. Podzimní drezurní závody  30. 9. Finále Seriálu Pivovaru Záhora

Jezdci na prvních třech místech celkového pořadí v každé z vyhlašovaných kategorií obdrží během slavnostního vyhodnocení v neděli 30. 9. 2018 kokardy, poháry a hodnotné věcné ceny.

Termíny jednotlivých závodů zahrnující soutěže, z nichž mohou dvojice čerpat body do žebříčku Seriálu Pivovaru Záhora 2018, jsou následující:

31. 3. Velikonoční skokové závody

5. 5. Jarní drezurní závody

26. 5. Chlumecké skokové závody

7. 7. Letní skokové závody

1. 9. Chlumecké derby

29. 9. Podzimní drezurní závody

30. 9. Finále Seriálu Pivovaru Záhora

 

Kompletní pravidla zde.

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.