Seznamte se: Jessica Springsteen

Jessica je dcera slavného amerického zpěváka Bruce Springsteena. Jezdí od pěti let a na svém kontě má vítězství v kategorii mladých jezdců USA a spousty dalších umístění. Jejím snem je zúčastnit se olympijských her v Rio de Janeiro.

Dcera amerického zpěváka Bruce Springsteena, Jessica, začala jezdit v pěti letech, když se její rodina přestěhovala na koňskou farmu v New Jersey. „Nedokázala jsem si představit, že budu někdy dělat něco jiného než ježdění na koni. Chci jezdit tak dlouho, dokud budu moct,“ svěřila se Jessica. V roce 2007 vyhrála Christy Conard Perpetual Trophy, v roce 2008 Národní mistrovství a v roce 2009 Excellence v Equitation Championship. Je také vítězkou Severoamerického mistrovství mladých jezdců v roce 2010. Pro olympijské hry v Londýně 2012 byla vybrána do seniorského družstva USA jako náhradní jezdec.

Nejvíce si ve své kariéře váží umístění v Queens Cup ve Spruce Meadows. Jejím vzorem je její trenérka Laura Kraut a také rodiče. Jejím snem je pak zúčastnit se olympijských her v Rio de Janeiro v roce 2016.

Kromě jezdectví se věnuje modelingu a studiu psychologie na Duke University v USA.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.