Sportovní sezona ve Zduchovicích v plném proudu

Zduchovický areál připravil i v sezoně 2013 mnoho sportovních akcí. V článku naleznete krátkou reportáž ze závodů Fitmin Channel Star a Hobby Cup (26. - 28. 4. )

Jak již bývá zvykem, pátek patří Hobby závodům. V sobotu jsme již mohli sledovat soutěže 2. kola seriálu Fitmin Channel Star.

V soutěži ZLP na limitovaný čas byla nejpřesnější Lucie Melmerová na pony Barunka 4, dále Anička Šeborová na Sandy 1 a třetí Petr Jan Matuška na Glen Ally.

Soutěž "Pony Big Tour" ovládla Sofie Najmanová s Nightbeauty T, druhá se umístila Lenka Heřmanová se Sabinou 3 a třetí Šárka Tůmová s matadorkou Kara Bacardia 2.

Nejvyšší sobotní pony soutěž SP vyhrál Petr Dajbych s původně Zduchovickým pony Top Deja Vue, jako druhá opět Šárka Tůmová s Kara Bacardia 2 a na třetím místě Adéla Bubeníková a Vasil.

V soutěži "Big Tour" L** pro děti, juniory, jezdce do 25let a jezdce starší 25 let, kteří však v roce 2012 a 2013 nestartovali v soutěžích stupně S a vyšších zvítězila Hana Bařtipánová a Larson, těsně za ní se umístila Lucie Krulichová s Aktie a o zlomek vteřiny za ní Martin Vašák a Bjerglunds Choping.

V nedělní nejvyšší pony soutěži STP zvítězila Kateřina De Jagerová s pony Drak 11, která byla i třetí se svým druhým favoritem Simply´s Boy, na druhém místě úspěšný Petr Dajbych a Top Deja Vue.

Nedělní "Small Tour" L** ovládla Michaela Šínová, která vyhrála s koněm W Lupicor a zároveň byla druhá s koněm Casidi, třetí místo patří Bierhanzlové Anně a klisně Piňa Colada.

Nejvyšší soutěž tohoto seriálu v kategorii "velkých" koní "Big Tour" (S**) opět vyhrála Michaela Šínová a Casidi, druhá se umístila Lucie Krulichová s Aktie a třetí Jana Perníčková a Cascaya.

Více výsledků naleznete na stránkách pořadatele.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.