Sheraton GP RS Team 2013 o celkovou dotaci 18.000 Eur

Už 30. května začíná Sheraton Grand Prix RS Team 2013. Probíhat bude až do neděle 2. 6. 2013 v areálu R.S. Team (Poľný mlyn 1, Záhorská Bystrica, Bratislava, SVK).Více informací naleznete v článku a na stránkách pořadatele.  

Aktualizace 3. 6. 18:35 HOD: Kompletní výsledky naleznete zde.

2. 6. 16:15 HOD: Sheraton GP vyhrál A. Opatrný a Coraggio.

Aktualizace 1. 6. 22:10 HOD: V Medium Tour se na 2. příčce umístila Z. Zelinková s koněm CARAMBOL R.S., třetí skončil A. Opatrný s Jennifer. Ve SPISAK RIDING Tour se nejvíce dařilo M. Šíchové s Idealem (8. místo).

V sobotní Gold Tour zvítězil stejně jako v Medium Tour Jan Cigán ml., tentokrát s Mercedes (v MT s Captain Star). Třetí byl s La Pilotou.

Aktualizace 31. 5. 22:30 HOD: V Big Tour zvítězil A. Opatrný a Coraggio, na úrovni Medium Tour V. Malák a Extreme Chaos, v juniorské soutěži M. Daridová a Elegance a v dětské V. Poráziková a Progres.

 31. 5. 7:30 HOD: V obou čtvrtečních soutěžích zvítězila M. Poláková a Casiopea (SVK), z našich byl 3. L. Arient a Unwanted Zeus (110/120 cm) a 2. J. Štětina s Atomicem (130 cm).

 

Výsledky a startovní listiny najdete zde.

V rámci závodů se jede také Slovenský skokový pohár Concorde Cup a otevřené mistrovství Slovenské republiky v kategoriích A, ml. jezdci, ml. koně, ženy a družstva. Autorkou parkurů je Němka Christa Heibach.

Na programu jsou túry s označením SPISAK RIDING, Pereg, Little a Big. Diváci se však mohou během víkendu těšit i na netradiční soutěže – např.: volba dráhy.  Celková dotace závodů je 18.000 eur. Rozpis naleznete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.