Silverstone G k Anně Kellnerové

Jak zveřejnil německý server St. Georg, desetiletý valach Silverstone G, donynějška jeden ze špičkových koní jezdkyně německého A-kádru Laury Klaphake, je nyní v českém vlastnictví a má novou jezdkyni Annu Kellnerovou. Dvojice už má za sebou svůj první závodní start. 

Desetiletého syna Diamanta de Semilly jménem Silverstone G převzala Anna Kellnerová. Na konci ledna spolu startovali na MEF ve španělské Olivě. Dvakrát absolvovali čistě dvoufázové skákání na úrovni 1,30 cm. Na úrovni 1,40 cm měli 5 trestných bodů. Třetí nahlášené soutěže se nezúčastnili. 

Desetiletého syna Diamanta de Semilly jménem Silverstone G převzala Anna Kellnerová. Na konci ledna spolu startovali na MEF ve španělské Olivě. Dvakrát absolvovali čistě dvoufázové skákání na úrovni 1,30 cm. Na úrovni 1,40 cm měli 5 trestných bodů. Třetí nahlášené soutěže se nezúčastnili.  Na konci roku 2014 tohoto švédského teplokrevníka převzala Laura Klaphake. Své první závody absolvoval ještě se Švédem Davidem Ljungcrantzem. Pod Klaphake byl valach velmi úspěšný, nejenom na národní úrovni na německém mistrovství v Balve, ale také mezinárodně. Jejich posledními závody bylo finále Poháru národů v Barceloně, kde jeho stájová kolegyně Catch Me If You Can startovala za Německo a Silverstone G skončil mimo jiné osmý v Queen’s Cupu. Nyní se musela 24letá Laura se svým sportovním partnerem rozloučit. V rozhovou pro NDR vysvětluje: "Není to jen sportovní partner, je to kamarád. To znamená vztah. To už je přirozeně velmi smutné. Ale člověk musí zůstat v realitě. Je to prostě taky obchod a Paul má velkou stáj." Důležitá je ale pro všechny fanoušky následující věta: "Jsem ale šťatsná, že si v každém případě mohu nechat Catch Me!" Nová jezdkyně Silverstonea  Nová žena v sedle Silverstonea, 21letá Anna Kellnerová, za svou rodnou zemi startovala 4x na ME juniorů a mladých jezdců. Silverstone G neneí prvním koněm, který pochází ze stáje Paula Schockemöhleho. Jezdí také BWP-hřebce Giljandra van de Bosrand, který s Henrikem von Eckermann startoval ve finále SP 2016. Také René Tebbel s hřebcem úspěšně závodil. V srpnu 2016 se objevila v jeho sedle Anna Kellnerová a od té doby s ním pravidelně startuje na úrovni pěti hvězd. Desetiletého syna Diamanta de Semilly jménem Silverstone G převzala Anna Kellnerová. Na konci ledna spolu startovali na MEF ve španělské Olivě. Dvakrát absolvovali čistě dvoufázové skákání na úrovni 1,30 cm. Na úrovni 1,40 cm měli 5 trestných bodů. Třetí nahlášené soutěže se nezúčastnili. 

Na konci roku 2014 tohoto švédského teplokrevníka převzala Laura Klaphake. Své první závody absolvoval ještě se Švédem Davidem Ljungcrantzem. Pod Klaphake byl valach velmi úspěšný, nejenom na národní úrovni na německém mistrovství v Balve, ale také mezinárodně. Posledními společnými závody bylo finále Poháru národů v Barceloně, kde jeho stájová kolegyně Catch Me If You Can startovala za Německo a Silverstone G skončil mimo jiné osmý v Queen’s Cupu.

Nyní se musela 24letá Laura se svým sportovním partnerem rozloučit. V rozhovou pro NDR vysvětluje: "Není to jen sportovní partner, je to kamarád. To znamená vztah. To už je přirozeně velmi smutné. Ale člověk musí zůstat v realitě. Je to prostě taky obchod a Paul má velkou stáj." Důležitá je ale pro všechny fanoušky následující věta: "Jsem ale šťastná, že si v každém případě mohu nechat Catch Me!"

 

Nová jezdkyně Silverstonea 

Nová žena v sedle Silverstonea, 21letá Anna Kellnerová, za svou rodnou zemi startovala 4x na ME juniorů a mladých jezdců. Silverstone G není prvním koněm, který pochází ze stáje Paula Schockemöhleho. Jezdí také BWP-hřebce Giljandra van de Bosrand, který s Henrikem von Eckermann startoval ve finále SP 2016. Také René Tebbel s hřebcem úspěšně závodil. V srpnu 2016 se objevila v jeho sedle Anna Kellnerová a od té doby s ním pravidelně startuje na úrovni pěti hvězd. 

Zdroj 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.