Skokové MČR seniorů aktuálně

Během uplynulého víkendu jsme se snažili přinášet vám aktuální výsledky z MČR seniorů v parkurovém skákání přímo z Karlových Varů. V tuto chvíli jsou již všechny výsledkové listiny doplněny tak, jak mají být (vč. bodového zatížení). Podrobnou reportáž doplněnou dalšími zajímavými fotografiemi připravujeme do srpnového čísla časopisu Jezdectví.

Rozpis MČR seniorů - skoky

pátek 8. července

VÝSLEDKY Po prvním kole soutěže žen se ujala vedení Lucie Poláková, mezi muži se nejvíce dařilo Jaroslavu Jindrovi.

sobota 9. července

Soutěž družstev po prvním kole - výsledky.

VÝSLEDKY Bezchybnou jízdou se posunul na průběžnou příčku v mužské soutěži Sergei Motyguine. Mezi ženami si vedení udržela Lucie Poláková.

Soutěž družstev - finálové výsledky. Nejúspěšnější družstvo bylo ze severočeské oblasti, které po dvou kolech nasbíralo pouze 12 trestných bodů.

neděle 10. července

VÝSLEDKY Mistryní republiky se nakonec stala Lucie Poláková, která sice v závěrečném parkuru se svou klisnou Rainbow Star dvakrát chybovala, ale náskok z předcházejících dvou kol jí na celkovou první příčku stačil. Druhá se umístila s těsným rozdílem Klára Stružinská s Lipka Uniren a bronzovou medaili vybojovala Lenka Matunová s koněm Orido. Mezi muži zvítězil Sergei Motyguine na koni Aberg. Do finálového kola si nesl nejnižší bodové zatížení (5,450 bodu) a po chybách soupeřů již věděl, že jako poslední startující si může dovolit i tři chyby. Zaváhal však jen jednou na deváté překážce a zasouženě si z Karlových Varů odvezl zlatou mistrovskou medaili. Druhý se umístil Jiří Papoušek s Cheevou a třetí míto patřilo Ondřejovi Nágrovi s Atlasem.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.