Skokový pohár České pojišťovny spustil nový web

Asociace Český skokový pohár ve spolupráci se společností Via Solaris, a.s. uvedly v úterý 15. května oficiálně do provozu novou internetovou prezentaci Skokového poháru České pojišťovny. Původní stránky tohoto extraligového seriálu parkurových závodů v České republice na adrese www.ceskyskokovypohar.cz fungují již od roku 2004.

„Ačkoliv starý web prošel v minulosti řadu kosmetických úprav, již nesplňoval veškeré uživatelské požadavky. Pro návštěvníky z řad laické veřejnosti, kterých stále přibývá, byl také do jisté míry nepřehledný, jelikož byl původně koncipován jako zdroj informací především pro aktivní účastníky závodů. Při vývoji nového portálu jsme se tak snažili maximálně vyhovět oběma skupinám uživatelů, přičemž jsme kladli velký důraz na maximální přehlednost, snadnou obsluhu a rychlou dostupnost všech potřebných informací,“ uvedla Pavla Kudláčková, ředitelka společnosti Via Solaris, jež je reklamním a marketingovým partnerem Asociace Český skokový pohár.

Stránky jsou rozčleněny do sedmi základních kategorií – aktuality, seriály, závody, galerie, Asociace ČSP, pro média a o nás. „Z titulní stránky se příchozí dostanou tzv. na jedno kliknutí do detailu všech kvalifikačních kol i finále probíhajícího ročníku, mohou si prohlédnout aktuální fotogalerie či nalistovat televizní záznamy z jednotlivých Velkých cen, které je možné shlédnout prostřednictvím internetového vysílání. Samozřejmostí jsou pak články a aktuality o všem podstatném, co by se veřejnost měla o Skokovém poháru dozvědět. V záznamech závodů se návštěvníci mohou orientovat podle jednoduchých ikon, pod nimiž najdou předběžné startovní listiny a následně výsledky, odkaz na fotogalerii, příp. video,“ pokračuje Pavla Kudláčková.

Nové stránky zájemci prozatím nenajdou na tradiční adrese, nýbrž na její zkrácené a snadněji zapamatovatelné verzi www.skokovypohar.cz. „Jelikož ke spuštění nové generace webu Skokového poháru došlo až krátce před třetím kvalifikačním kolem letošního jedenáctého ročníku, rozhodli jsme se na přechodné období nechat v provozu obě dvě adresy s odlišným obsahem. Po nezbytně dlouhou dobu budou spravované souběžně, a jakmile se pravidelní návštěvníci sžijí se všemi inovacemi, staré stránky budou převedeny do archivu bez dalších aktualizací. Celou letošní sezonu ovšem zůstanou v provozu pro možnost dohledávání starších dat z předešlých let, která postupně budeme převádět i do nové verze,“ uzavřel PR manažer Skokového poháru České pojišťovny Josef Malinovský.

Více informací o Skokovém poháru České pojišťovny najdete tedy nejen na www.ceskyskokovypohar.cz, ale také na www.skokovypohar.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.