Soustředění a schůzka juniorské reprezentace tento víkend

V termínu 20.-22.2.2015 se v areálu ESC Olomouc uskuteční soustředění juniorské reprezentace pod vedením Zdeňka Žíly. Třídenní soustředění je určeno pro členy juniorské reprezentace (mladí jezdci, junioři, děti) a také pro zájemce o reprezentaci v sezóně 2015. V rámci tohoto soustředění proběhne také schůzka, která je určena pro rodiče, trenéry či manažery popř. i majitele reprezentačních koní, cílem je sjednotit plány závodů, tréninkových soustředění a určení reprezentačních kriterií a cílů. Datum je v pátek 20. 2. (pův. 21. 2.). Aktualizace 19. 2. 14:45 HOD: Tento víkend se v Olomouci koná soustředění a schůzka juniorské reprezentace.

Prosíme zájemce o reprezentační soustředění a schůzku, aby kontaktovali trenéra juniorské reprezentace p.Zdeňka Žílu: staj.zila@seznam.cz; tel:603 271 179, popř. šéftrenéra reprezentace p.Aleše Opatrného: ales.opatrny@email.cz. 

Veškeré podrobnosti (časový harmonogram soustředění a schůzky) zveřejníme na našich stránkách co nejdříve.

 

Schůzka juniorské reprezentace 20.2.2015

V rámci soustředění juniorů v Olomouci proběhne reprezentační schůzka 21.2.2015

Schůzka se uskuteční 20.2.2015 v Olomouci a je určená všem zájemcům o reprezentační výjezdy v roce 2015. Původní termín 27. 1. v Praze byl přesunut na tento náhradní z důvodu časové vytíženosti trenérů.

V případě Vašeho zájmu stát se členy širšího reprezentačního kádru a reprezentovat ČJF na mezinárodních výjezdech typu CSIO, nebo ME v roce 2015, kontaktujte pana Zdenka Žílu a přihlaste se mailem na adrese: staj.zila@seznam.cz. Ti, kteří se v posledních dvou letech neúčastnili takovýchto výjezdů v kategorii děti, junioři nebo mladí jezdci, zašlete na výše uvedený email v tabulce Vámi dosažené sportovní výsledky v roce 2014.

O dalších podrobnostech a programu schůzky a také o tréninkovém soustředění vás budeme informovat na těchto stránkách.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.