Stuttgart German Masters: Velká cena pro Kevina Stauta!

Populární německé závody Stuttgart German Masters jsou v plném proudu. Událost věnovaná koním, která každoročně přitáhne tisíce diváků, bude letos hostovat Světový pohár v drezuře, ve skocích a ve spřežení a také voltižní soutěže. Indoor-Derby, terénní jízdu pod střechou, vyhrála ve čtvrtek Ingrid Klimke (Hale Bob). V drezuře se představí kromě dalších členky německého olympijského týmu H. Langehanenberg, K. Sprehe a D. Schneider, účast bohužel odřekla I. Werth. Dále Rakušanka V. M. Theurer či Polka K. Milczarek. Skákat ve Stuttgartu budou esa jako L. Beerbaum, E. Alexander, R. Pessoa či Ch. Ahlmann. Sledovat přímý přenos ze SGM můžete také na internetové televizi clipmyhorse.de.

Aktualizace 18. 11. 17 HOD: Ve velmi napínavém rozeskakování o jednu setinu sekundy zvítězil a automobil vyhrál Kevin Staut se Silvanou! Předjel těsně Marcuse Ehninga s Noltes Küchengirl. Drezurní část opanovala Anabel Balkenhol a Dablino. 

Aktualizace 17. 11. 21:35 HOD: V hlavní skokové sobotní soutěži zvítězili Brit Ben Maher a rezavý valach Aristo Z, drezurní SP-kür s 4 procentním náskokem vyhrála H. Langehanenberg a Damon Hill (86.775 %) před K. Sprehe a Desperadem. Na čele drezurního SP je třetí umístěná Italka Valentina Truppa. Králem v královské disciplíně čtyřspřeží se stal stejně jako v minulém závodu SP Boyd Exell.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.