Světový pohár v Curychu pro Schwizera

Od 29. do 31. ledna proběhne ve švýcarském Curychu předposlední kolo západoevropské ligy Světového poháru ve skákání. Na startu nebude chybět ani domácí jednička Steve Guerdat a nebo vedoucí muž celé ligy, Christian Ahlmann. Aktualizace 31. 1. 17:05 HOD: Vítězem soutěže Světového poháru se stal domácí Pius Schwizer Více uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Aktualizace 31. 1. 17:05 HOD: Nedělní soutěž Světového poháru měla napínavý průběh. Z 39 dvojic předvedlo čisté kolo pouze devět z nich. V rozeskakování se pak z vítězství k velké radosti domácího publika radoval Pius Schwizer s PSG Future, který nastupoval jako poslední. Bez chyby se podařilo v rozeskakování zajet ještě druhému Denisi Lynchovi s All Star a třetí Edwině Tops-Alexander s Caretina de Joter. Vedení v západoevropské lize udržel Christian Ahlmann, který dnes po jedné chybě v rozeskakování dokončil na osmém místě. Průběžné výsledky Světového poháru.

 

Aktualizace 30. 1. 15:50 HOD: Již páté vítězství v roce 2016 si připsal v pátečním CSI5*-W Longines Grand Prix 155 cm belgický jezdec Gregory Wathelet. Páteční vítězství je ale jiné od těch předchozích. Dosáhl jej s relativně novým partnerem Citizenguard Taalex. 12 letého hřebce dostal na ježdění na konci minulého roku. Dvojice porazila dalších 15 jezdců v rozeskakování. Na druhém místě dokončil irský jezdec Denis Lynch s All Star a na třetím domácí Martin Fuchs s Clooney.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.