Termín CSIO obsazen Auto Exner Audi Masters

(Publikováno 27. 7. 10.40 hod.) Sotva před týdnem jsme přinesli tiskovou zprávu o zrušeném CSIO Praha a nyní již je tento atraktivní termín, tedy pouze sobota 11. září, obsazen. Pořadatelé skokových závodů Elite Tour se totiž rozhodli tento rok otevřít sérii netradičně venkovními závody na novém povrchu areálu v Hradišku u Sadské, a to závody Auto Exner Audi Masters, původně plánovanými na prosinec. Další informace v tiskové zprávě.

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 26. 7. 2010
AUTO EXNER AUDI MASTERS – ZMĚNA TERMÍNU ZÁVODŮ

Pořadatelé skokových závodů Elite Tour se rozhodli tento rok otevřít sérii netradičně venkovními závody na novém povrchu areálu v Hradišku u Sadské. Závody Auto Exner Audi Masters se uskuteční místo v prosinci na nový termín – v sobotu 11. září 2010.

Závodit se bude od 9. hodiny ranní, kdy začíná první soutěž – stupňovaná obtížnost do 110 cm, následovaná soutěží L** a S**. Skokový program bude uzavřen jezdeckým pokerem od úrovně 130 cm. Celkem bude na dotacích ve finančních a věcných cenách rozdáno 60 000,- Kč. V areálu bude přítomno několik fotografů a přenos ze závodů bude opět k vidění na internetové televizi EquiTV.cz.

Jak už je při sérii Elite Tour zvykem nebude chybět ani doprovodný program a tombola pro diváky. Všichni příznivci koní, sportovního ježdění a značky Audi jsou srdečně zváni!

Rozpis najdete v příloze níže...

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.