Top Ten na Gucci Masters

Rovnou z finále Global Champions Tour v Abu Dhabi přiletěli nejlepší jezdci světa do Paříže na luxusní pětihvězdičkové skokové závody Gucci Masters. Závody začínají v pátek a hned v sobotu je na programu soutěž Top Ten pro nejlepších deset jezdců a jezdkyň světového žebříčku Rolex. V neděli se koná GP o celkovou finanční dotaci 300 000 eur. Na závodech také představí svou novou módní kolekci francouzský jezdec Kevin Staut, současná světová sedmička. A víte, že právě vychází dokonce jeho životopisná kniha Le cavalier d’acier?

 

Výsledky a on-line přenos můžete sledovat zde.

Aktualizace 4. 12. 17 HOD: Zatímco vítězství v Top Ten putovalo zásluhou Billyho Twomeyho do Irsak, nedělní Gucci GP zůstalo doma, když Penelope Leprevost se svým Mylord Carthagem porazila všech zbylých 16 dvojic v rozeskakování.

Aktualizace 3. 12. 21 HOD: Nejlepší z 10 nejlepších se stal Ir Billy Twomey s klisnou Tinka´s Serenade, když jako jeden ze dvou dokončil dvoukolovou soutěž bezchybně. Druhé kolo měl však rychlejší než světová jednička E. Lamaze.

 

Pod článkem najdete tiskovou zprávu od pořadtelů v angličtině.

Objednat knihu K. Stauta si můžete zde (ve francouzštině). Na fotografii dole vidíte autora knihy a nejlepší ženu žebříčku Rolex Edwinu Tops-Alexandr.

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.