Univerzitní mistrovství světa 2014: Posunutí termínu

Český univerzitní tým ve složení Michaela Šínová, Štěpán Šebelka, Sabina Šůchová a jejich realizační tým byli nominováni svými univerzitami na Akademické mistrovství světa, které se koná 25. 3. - 28. 3. 2014 v Abu Dhabi. Aktualizace 8.4. 13:00 HOD: Termín univerzitního MS je posunut.

Za účelem přípravy na tento reprezentační výjezd se univerzitní tým sešel již po čtrvté v Zemském hřebčinci v Písku, který se stal patronem na přípravu výjezdu reprezentace. I touto cestou bychom rádi poděkovali za skvělé podmínky a pomoc při přípravě na sportovní událost takového formátu. Jezdci sbírali zkušenosti na mnoha koních a dnes 9.3.2014 se uskutečnilo poslední soustředění, které proběhlo ve skvělé atmosféře. Český univerzitní tým odléta 23.3.2014. O informacích z Univerzitního mistrovství světa v Abu Dhabi Vás budeme informovat. V galerii najdete foto ze soustředění v Zemském hřebčinci Písek.

8. 4. 2014:  TERMÍN JE POSUNUT!

Český univerzitní tým měl dne 23.3.2014 odlétat na Univerzitní mistrovství světa v jezdectví, konané v Abu Dhabi. Všechny týmy ale byly na poslední chvíli obeznámeny s nepříjemnou zprávou o přesunu tohoto Univerzitního mistrovství na jiný termín.O novém termínu konání budou všechny týmy pořadatelem informovány.

Rádi bychom i přes tyto komplikace poděkovali především našim Univerzitám – Jihočeské univerzitě a České zemědělské univerzitě, Západočeské jezdecké federaci, České jezdecké federaci, firmě ALEA a firmě Equiservis za podporu. Dále Zemskému hřebčinci Písek za poskytnutí tréninkového zázemí včetně kvalitních koní pro kompletní přípravu Českého univerzitního týmu. Všech sponzorů si velice ceníme. Náš tým bude i nadále pokračovat v přípravách na reprezentační výjezd. Zúčastníme se tréninků

a dále budeme oslovovat případné sponzory, kteří by nám pomohli zabezpečit finanční rozpočet.

Za Český univerzitní tým,

Michaela Šínová

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.