Velká cena Kolína a Ptýrova pro Opatrného

Vítězem Velké ceny Kolína a Ptýrova, která byla současně třetím kvalifikačním kolem Českého skokového poháru 2009, se stal Aleš Opatrný s Kristály. Jako jediný dokázal překonat základní i finálové kolo bez shození, avšak ve finále inkasoval jeden trestný bod za čas. Kromě cenného prvenství a s ním spojené finanční dotace 20 tisíc Kč si Opatrný připsal také plný počet 18 bodů do žebříčku ČSP (celkem má 42 bodů).

Opatrný

Aleš Opatrný s Kristály.

Zelinková

Zuzana Zelinková - Quito 1.

Na průběžné prvenství to ale ještě nestačilo – o jeden bod stále vede Jiří Luža, který s Ronaldem-S obsadil ve Velké ceně Kolína pěkné páté místo. Druhý v této soutěži stupně T** skončil Jiří Papoušek (momentálně třetí v ČSP 2009 s 27 body) s Helpem, třetí Zuzana Zelinková s Quito 1 a čtvrté místo obsadil opět Aleš Opatrný – tentokrát s Quorum G.

Poláková

Lucie Poláková zvítězila s Carosem v sobotní soutěži S**.

Opatrný

Vítězná dvojice VC Kolína - Ptýrova při čestném kole.

V rámci třetího kola ČSP probíhalo tradičně i kvalifikační kolo Dance and Jump Czech Junior Cupu, v němž nejvíce bodovaly právě tři zástupkyně Jezdeckého klubu Dance and Jump. Nejvíce bodů nasbírala Barbora Tomanová (55 b.), na druhém místě skončila Michaela Hažmuková (34 b.) a třetí Chiara Szitášová (30 b.). Kompletní výsledky najdete na www.ceskyskokovypohar.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.