Velká cena města Hluboká nad Vltavou

Třetí Velká cena, která se již tradičně váže k závěru prázdnin, je jihočeská Velká cena města Hluboká n. V., konaná poslední srpnový víkend na Vondrově u Hluboké. Soutěže letos vrcholily sobotním skokem mohutnosti, v neděli dvouhvězdovým ST. V obou zvítězil jihočeský Kamil Papoušek. Ve skoku mohutnosti s Loydem překonal za mohutné podpory diváků a speakera Aleše Suchánka 197 cm.

Všechny soutěže jsou velmi dobře dotované, takže každá výhra je jezdci velice ceněná. Kromě dvaceti tisíc korun ve skoku mohutnosti získal Kamil Papoušek, tentokrát s Cornettem dalších 20 000 korun za vítězství v ST. To sice nepřekonal čistě nikdo, ovšem 6 jezdců mělo jednu chybu a rozeskakovalo se o vítězství. A právě z nich byl nejrychlejší a bezchybný K. Papoušek, druhá bezchybná skončila s pomalejším časem H. Pokorná, třetí a čtvrtí čistým výkonem Ohrazeničtí Ing. J. Mayer a Mgr. K. Hanušová.

V sobotu byl jistě spokojený i plzeňský Luděk Smaha (foto dole), který dvakrát zvítězil a v neděli v roli diváka zavítal na Velkou cenu Plzně.  

 

Malebné prostředí vondrovského dvora.

Při skoku mohutnosti vládla dobrá nálada - průběh soutěží na kolbišti jistilo i duo Ing. Jan Šíma a Zdeněk Krpela.


 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.