Woodlander Farouche získala dvě desítky!

Dnes startuje ve Verdenu mezinárodní drezurní a skokový festival souběžně s Mistrovstvím světa mladých drezurních koní. Na místě se sešli jezdci a koně z 15 zemí. Hned po OH je tedy Verden během aktuálního víkendu tím nejlákavějším místem, kam vyrazit za sportovní jezdeckou událostí.

Aktualizace 6. 8.: Nedělní finále rozhodlo o titulech pro nejlepší šestileté koně. Obdiv publika i rozhodčích patřil hannoverské Woodlander Farouche, loňské vítězce pětiletých s Michaelem Eilbergem. Získala dokonce dvě desítky (krok a celkový dojem) a celkově vůbec nejvyšší skóre 9,88. Následovala Emmelie Scholtens s Borenciem (Holandsko) a Dán Thomas Sigtenbjeggaard se Sirem Donnerhallem II.

 

Vítězové šestiletých, Michael Eilberg a neuvěřitelná Woodlander Farouche.

 

Stříbrná Emmelie Scholtens a Borencio.

 

Dán Thomas Sigtenbjeggaard se Sirem Donnerhallem II.

 

Aktualizace 4. 8. 19 HOD: Dnes dopoledne startovala za ČR v malém finále šestiletých A. Neumannová s Babylonem, kteří dosáhli na výslednou známku 6,0.  Zvítězila Zvítězila Anna Svanberg a Tabasco.
Vítězem finále pětiletých se stal Sa Coeur s Evou Möller, druhá skončila A. Ch. Wienkamp s Revolverheldem a třetí Dinja van Liere a Duval´s Capri Sonne Jr.

Vítězové pětiletých koní, Eva Möller a Sa Coeur.

 

Druhá umístěná Ann-Christin Wienkamp a Revolverheld.

 

Bronzová Dinja van Liere a Duval´s Capri Sonne Jr.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAJDETE ZDE.

 

Aktualizace 4. 8. 10 HOD: V kategorii pro šestileté startovala včera A. Neumannová v sedle koně Babylon van Lange Weeren a dokončila s hodnocením 6,02 na 34. místě, malého finále pětiletých se účastnila L. Půlpánová a Quäntchen Glück, jejich výsledek byl 6,7 a 23. příčka.

Aktualizace 2. 8. 20:40 HOD: Dnes mají za sebou první starty E. Jančaříková, A. Půlpánová, D. Fialka a M. Řezníček. 

E. Jančaříková v sedle koně Belissimus zajela dnešní úlohu určenou pětiletým s hodnocením 6,98 (34. m.) a L. Půlpánová s Quäntchen Glück s hodnocením 6,72 (37. m.).

Kategorie pro čtyřleté skokové koně se zúčastnil D. Fialka s koněm Carison, s hodnocením 7,5 obsadili 15. místo. V pětiletých startoval M. Řezníček v sedlech koní Eiflori a Chambers. S prvním ze jmenovaných získal 7,8 bodu a 12. místo, s druhým pak 6,4 a 47. místo. Mezi šestiletými se představil i Quadam pod vedením D. Fialky. Obsadili 13. místo (7,4).

Aktualizace 14:50 HOD: Kromě českých účastníků v drezuře (Belissimus - Jančaříková Eva, Quäntchen Glück - Libuše Půlpánová, Babylon Van Lange Weeren - Adéla Neumannová) se hannoverského skokového šampionátu účastní tradičně koně stáje Mustang, kterými letos jsou: Carison 08 a Quadam - Fialka David, Eiflori a Chambers - Řezníček Martin.

 

Můžete celé dění sledovat na clipmyhorse.de. 

 

Webové stránky pořadatele najdete pod tímto odkazem.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.