Víkend plný velkých cen

Uplynulý víkend byl ve znamení nejen ČSOB VC Plzně, ale uskutečnila se i VC města Hluboká nad Vltavou a GP Hradec Králové. Podrobnosti o těchto závodech jsme přichystali do článku...

 

Závody zařazené do nejprestižnějších kulturních a sportovních akcí v Hradci Králové „REGINA 2008“ mají po tomto víkendu vítěze. GP Hradce Králové vyhrála k radosti JK Tarpan Natálie Roučková s klisnou Chablis 121 – T. Osm soutěží a speciální ceny pro jezdce do 16, do 18, do 21 let přilákaly do areálu Hradeckého jezdeckého klubu 214 závodníků. Bohatý doprovodný program byl lákadlem pro děti (jízda na koních, čtyřkolky) i pro dospělé (prezentace motorek, traků). Více informací na www.hjk.cz.

 

Dvoudenní skokové závody ve Dvoře Vondrov v Hluboké nad Vltavou měly na programu 7 soutěží od stupně ZL do ST a sobotní mimosoutěžní ukázka skok přes kolmou zeď. Nedělní vrchol „Velkou cenu města Hluboká nad Vltavou“ – parkur stupně ST* vyhrál Kamil Papoušek s Great Staarem (JO Srnín), který překonal základní kolo i rozeskakování čistě. Druhé místo získal stejný jezdec s Aragonem 2, když tato dvojce udělala v rozeskakování jednu chybu. Zdeněk Hruška s Burberry Brit obsadil třetí místo díky 14 tr. b. v rozeskakování. Více výsledků na: www.vondrov.cz.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.