Víkendové závody severoamerické ligy Světového poháru

O víkendu probíhaly dva závody severoamerické ligy Světového poháru. Na východním pobřeží se závodilo v Torontu, na západě pak v Las Vegas. Nejvíce bodů do severoamerické východní ligy si připsal vítězstvím v Torontu McLain Ward, v Las Vegas zvítězil Peter Lutz. Podrobnosti s kompletním žebříčkem najdete uvnitř článku.

Toronto

Americký jezdec McLain Ward zvítězil v sobotní soutěži Big Ben Challenge o 75 tisíc dolarů. Celkem 20 jezdců se zúčastnilo této závěrečné soutěže při Royal Horse Show. Ward zvítězil s HH Azur v čase 40,42 sekundy před krajanem Reed Kesslerem a belgickým jezdcem Olivierem Philippaertsem. Pro Warda to bylo již čtvrté vítězství tento týden při Royal Horse Show v Torontu.

Kompletní žebříček východoamerické ligy

Las Vegas

Diváci nadšeně vítali každého jezdce, který vstoupil do arény v South Point Hotel and Casino. Byl to nakonec americký jezdec Peter Lutz s Robin de Ponthual, který zvítězil mezi 30 startujícími v soutěži o 100 tisíc dolarů. Na druhém místě skončila Audrey Coulter s Domino a třetí místo obsadil australský jezdec Matt Williams na Valinski S.

Kompletní žebříček západoamerické ligy

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.