Volby 2015 - Středočeská oblast ČJF: V čele zůstává V. Drbal

Středočeská oblast ČJF je nejpočetnější oblastí, v roce 2014 měla licentováno 270 subjektů a 3150 členů. Volební konference oblasti proběhne 14. 2. v Němčicích, budou na ní přítomni za ČJF prezident a dva viceprezidenti. S dostatečným předstihem byly členům VV ČJF zaslány otázky, které by zástupci středočeských subjektů chtěli na Konferenci zodpovědět. Kandidáti, představte se na našich stránkách svým voličům - v článku najdete prvního z vás! Aktualizace 14. 2. 12:40 HOD: V čele oblasti zůstává Václav Drbal. 

Rok 2015 je pro oblastní i centrální orgány České jezdecké federace rokem volebním. Také byste se chtěli zapojit do práce této organizace s ročním rozpočtem 46 milionů korun a 17 000 členy? Na našich webových stránkách dáme prostor všem, kdo mají seriozní zájem o kandidaturu na jednotlivé posty jak v oblastních, tak centrálních orgánech. Připravujeme seznamy kandidátů, kde budou uvedeny o jednotlivých kandidátech bližší informace a bude také možnost klást jim otázky. Kandidáti mohou sami psát na email web@jezdectvi.cz, kde obdrží bližší informace.
Prosíme, uveďte subjekt, který Vás nominoval, krátký text o sobě (500 znaků i s mezerami) a důvod, proč by Vás voliči měli volit (500 znaků včetně mezer).

Pod článek je po zaregistrování možné klást dotazy na kandidáty.

Jednací řád oblastní konference najdete zde.

Aktualizace 14. 2. 12:40 HOD: V čele oblasti zůstává Václav Drbal.

12. 2. 14:35 HOD: Víte, že můžete na volební konferenci vyslat zástupce-zmocněnce? V případě, že se nemůžete dostavit, můžete svého zástupce zplnomocnit. Vzor plné moci pod článkem.

Aktualizace 10. 2. 21 HOD: Kdo dále do oblastního výboru kandiduje? OV na základě požadavku obdržel k 5. 1. tyto návrhy: předseda OV:  V. Drbal,  M.Filípková; členi OV: M. Moudrý, Ing. A. Klauz, Ing. M. Veselý, A. Suchánek, M.Filípková, J. Nosková, Ing. P. Bůžková, M. Blažek

 


Původní článek z 8. 2.:

 

Martin Blažek, JS Rohan Zdice, věk 42 let

Do OV mě nominovaly: JK Alpinhorse (MB0404), JS Hejdov (MB0239), JS Statenice (MB0353)

O mně:

1980 poníci u pana Karla Trojana. 1983 Bezdědice a trenér Jiří Kornalík. 1995 TJ Jiskra Pazderna - Eva Špuláková a Jiří Mayer. 1993 vlastní kůň, jezdecká turistika, western a tehdy začínající endurance. 2005 návrat k parkurovému ježdění v JS Bardonová. 2006 koňská inzerce Equimarket.eu. 2008 rodinný jezdecký areál Zdice, trenéři Martina Filípková a Jaroslav Jindra. 2014 Online přihlášky Equimarket.eu, skok. výkonnost ZL, zkoušky rozhodčích - skoky.

Proč volit právě mě?
Dlouhá léta kritizuji nečinnost a aroganci vedení ČJF, ale kritizovat umí každý a rád bych pomohl aktivně řešit problémy a pomoci rozvíjet jezdecký sport. Největší dluh vidím v systému vzdělávání při ČJF, který je již minimálně deset let zastaralý a bylo by třeba jej od základů změnit. Dále bych chtěl bojovat za zprůhlednění financování, zveřejnění všech smluv, zavést povinnost výběrových řízení a nastavení rovných podmínek pro všechny.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.