Vyhodnocení Alltech FEI Světových jezdeckých her a zakončení projektu „Češi do Normandie“

Společnost Alltechnology C.Z. ve spolupráci se společností Dibaq a.s. a její značkou Fitmin připravila v pořadí třetí tiskovou konferenci, která se konala u příležitosti zakončení projektu “Češi do Normandie” a zároveň vyhodnocení a ocenění výkonů české reprezentace na Alltech FEI Světových jezdeckých hrách.

Setkání jezdců, médií a partnerů projektu se konalo dne 21. října 2014 v hotelu Chateau St. Havel v Praze. Nosným tématem akce bylo vyhodnocení účasti českých jezdců na Alltech FEI Světových jezdeckých hrách, sdílení jejich zkušeností a zážitků a předání ocenění, která byla vytvořena speciálně pro tuto příležitost, konkrétně uměleckých děl, které byly projektu věnovány Michaelou Litovovou (manažerka vytrvalosti), Jiřím Jirsou (jezdec vytrvalosti) a Soňou Štossovou (umělkyně).

 

 

 

Ocenění za své výjimečné výkony na Alltech FEI Světových jezdeckých hrách převzali:

1. Jiří Nesvačil ml. – Spřežení

2. Zuzana Zelinková - Skoky

3. Martin Maivald – Všestrannost

4. Anastasja Vištalová – Paradrezura

5. Lukáš Klouda - Voltiž

6. Jiří Nesvačil st. – Spřežení

 

 

Tato akce byla poslední v rámci projektu “Češi do Normandie” a rádi bychom tímto ještě jednou poděkovali za podporu všem našim partnerům a patronům. Za mediální podporu společnostem EquiTV, Equichannel a Profipress a mediálně známým patronům, kteří projektu propůjčili své jméno. Patronem pro všestrannost byl legendární žokej Josef Váňa st., pro skoky herečka Kateřina Brožová, voltiž herec Jiří Dvořák, vozatajství herci Karel a Marian Rodenovi, reining herečka Jana Janěková, paradrezúru herečka Vanda Hybnerová a vytrvalost Koňská záchranka. Rádi bychom také poděkovali České jezdecké federaci za zaštítění a podporu celého projektu.

 

 

 

O projektu

Projekt „Češi do Normandie“ byl založen v prosinci 2013 společnostmi Alltechnology C.Z. a českou značkou Fitmin, s cílem pomoci splnit sen nadějným českým jezdcům, kteří se na nás obracejí s prosbou o podporu při jejich přípravě na Alltech FEI Světové jezdecké hry 2014 v Normandii.

O společnosti Alltech

Společnost Alltech, kterou v roce 1980 založil Dr. Pearse Lyons, se v celosvětovém měřítku zabývá výživou a zdravotním stavem zvířat. Společnost staví na 32 letech zkušeností v oblasti vývoje přírodních produktů, u nichž bylo vědecky prokázáno, že zlepšují zdravotní stav a výkonnost zvířat. Společnost zaměstnává ve 128 zemích 3500 lidí a důrazně se prosazuje v následujících regionech: Evropa, Severní Amerika, Latinská Amerika, Střední východ, Afrika a Asie. Podrobnější informace viz www.alltech.com. Odkaz pro média: www.alltech.com/press

O značce Fitmin

Fitmin, značka výživových programů, výživových doplňků a krmiv pro koně, ale také pro psy a kočky, je klíčovou produktovou řadou vyráběného portfolia společnosti Dibaq a.s. Fitmin je partner pro výživu – výrobky pod značkou Fitmin vznikají na základě praktických poznatků a stálých konzultací s předními odborníky na výživu. Výživářští specialisté značky vyvíjí krmiva i doplňky ve spolupráci s významnými chovateli, konzultují s nimi nové trendy a nacházejí společně nová řešení, aby byly produkty značky

Fitmin vyvážené a plně vyhovovaly potřebám zvířat. Více informací naleznete na webové adrese www.fitmin.cz .

 

Celá TZ zde

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.