Výměna jezdkyň v JK Tarpan

V květnovém Jezdectví v reportáži z pražského kola Českého skokového poháru přinášíme informaci o ukončení angažmá Natálie Roučkové v Jezdeckém klubu Tarpan Odolena Voda. V jakém stadiu se nyní spolupráce jezdkyně s touto stájí nachází, se nám podařilo zjistit od Jarmily Beranové, jedné z protagonistek této stáje zabývající se úspěšně nejen sportem, ale i vlastním chovem.

"Natálka odchází na konci května po vzájemné dohodě, chce se nadále věnovat škole, svým třem koním a trénování," potvrzuje slova N. Roučkové i Jarmila Beranová. Na její místo má nastoupit Kateřina Mestenhauserová z JK Mělník. "Katka bude od příštího týdne chodit jezdit Chablis 121-T a Calistu-T, s ostatními koňmi se bude také v průběhu měsíce května seznamovat a po maturitě v průběhu června nastoupí do pracovního poměru," odpovídá na naši další otázku, kdy Katka nastoupí, Jarmila Beranová. Pro sezonu 2010 by měla mít k dispozici Chablis 121-T, Cantinu-T, Carana-T, Calistu-T; dále mladé koně
Canana-T, Lavinii-T a Quite Raphaela-T. JK Tarpan má také mladé koně Caretina-T a  Acobatu-T u Jiřího Hrušky, hřebce Backema-T u Jiřího Papouška a hřebce Askana-T u Romana Šafraty.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.