Výsledky a fotogalerie z třetího dubnového víkendu

Tentokrát bude článek shrnující výsledky aktuálního víkendu patřit pouze skokovým závodům. Pardubickou všestrannost, Rudolfův pohár, lysolabské dostihy a další najdete v samostatných článcích.

Začínáme výsledky z posledních zduchovických závodů před těmi mezinárodními, jež proběhnou ve dnech od 28. 4. do 1. 5. Sobotní snímky Jana Matušky najdete v sekci Fotogalerie.

Aktualizace 18. 4. 6:30 Přidány zduchovické nedělní výsledky.

Aktualizace 18. 4.13:55 V sekci Fotogalerie najdete snímky Josefa Marka z Ostravy.

Aktualizace 19. 4. 10:30 Přidán článek z Děpoltovic od Martina Štorkána.

Aktualizace 20. 4. 9:30 Do přílohy pod článkem vloženy kompletní výsledky z Děpoltovic. V sekci Fotogalerie přibyly snímky z nedělních Zduchovic a Hradce Králové.

 

Děpoltovický víkend 16. - 17. 4.

O víkendu proběhly v jezdeckém areálu Pegas v Děpoltovicích hned dvě sportovní akce. V sobotu školení, které bylo určené všem závodníkům a pořadatelům závodů z Karlovarské oblasti a jehož součástí byl i veřejný trénink, se soutěžemi, které byly hodnoceny převážně na styl. Komentář Ing. Šímy tak nastínil cestu i všem začínajícím jezdcům.

Neděle se nesla v duchu oficiálních závodů. Soutěžilo se od stylového ZM až po dvouhvězdové S, ve kterém zvítězil Martin Štorkán s Aragonem. Zajímavostí těchto závodů bylo i vyhlášení prvního kola Pegas Topíka, což je seriál závodů pro děti a juniory, který se pořádá v Děpoltovicích. Zde nejvíce bodů získala Martina Benešová s Bacardim v kategorii juniorů a v dětské kategorii zvítězila Karolína Klímová a Carcasonne. Obě si odnesly uzdečku.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.