Munich Indoors 2011: Popáté L. Beerbaum

V nové budově mnichovské Malé Olympiahalle od 4. do 6. listopadu probíhají mezinárodní skokové, drezurní a voltižní závody doplněné bohatým programem a hlavně finále série DKB Riders Tour. Kdo letos získá titul Rider of the Year? Bude to vedoucí žebříčku L. Beerbaum nebo někdo z jeho konkurentů? Boje budou jistě napínavé. V článku najdete tiskové zprávy v němčině, odkaz na program, výsledky a on-line přenos. Na startu skokových soutěží jsou obě sestry Augier de Mousac a Šárka Schmaus a voltižních Lukáš Klouda.

Také Markus Ehning dal přednost Mnichovu před Světovým pohárem ve Veroně.

 

Letošní nejlepší trojka v DKB Riders Tour. Foto K.H. Frieler

 

Aktualizace 7. 11. 15 HOD: Již popáté zvítězil ve finále DKB Riders Tour Ludger Beerbaum. Lukáš Klouda skončil 6. ze sedmi účastníků.

Hala se rozprostírá na 4120 metrech čtverečných. Povrch kolbiště je pokryt speciálními rohožemi, aby neklouzal. Pořadatelé přivezli 680 tun písku, pokladli 1000 metrů čtverečných VIP-koberců pro čtyřnohé hosty, připravili 400 prostorných boxů, dovezli 1000 balíků pilin, 2000 kilo sena a stejné množství slámy. Jak vidíte, učinili maximum, aby se tu účastníci cítili dobře. A diváci se mohou těšit na skvělé výkony.

Výsledky a program najdete zde.

Seznam účastníků je uveden pod tímto odkazem.

Přenosy ClipMyHorse budou početné, jejich časový program najdete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.