Závody CSI2*-W Prague Arena a CSIO3* Prague Cup dostaly výjimku od MZ

Konání dvou mezinárodních parkurových závodů na přelomu dubna a května již snad nic nestojí v cestě. Pořadatelé mítinků CSI2*-W Prague Arena a CSIO3* Prague Cup v úterý 13. dubna obdrželi výjimku od NSA a ministerstva zdravotnictví ČR.

„S potěšením jsme dnes přijali výjimku ze zákazu pořádání hromadných akcí od Národní sportovní agentury a ministerstva zdravotnictví České republiky pro oboje mezinárodní závody v Chuchle Areně Praha,“ uvedla v úterý odpoledne ředitelka těchto sportovních událostí Markéta Šveňková.

První čtyřdenní závody CSI2*-W Prague Arena, které jsou zařazeny do série Světového poháru Mezinárodní jezdecké federace (FEI), proběhnou od 29. dubna do 2. května a účastníci se na ně mohou prostřednictvím národních federací hlásit již od pátku. Veškeré informace k této akci jsou publikované na adrese www.csi-praguearena.com.

Druhý mítink CSIO3* Prague Cup pořádaný Czech Equestrian Teamem naváže hned v následujícím týdnu od 5. do 9. května. „Předpokládáme, že FEI entry systém by měl být zpřístupnět během dneška či zítřka,“ doplnila Markéta Šveňková. Podrobnosti o těchto závodech najdete na webu www.csiopraha.cz

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.