Závody spřežení - Trojanovice 2016

V sobotu 16. ledna odstartují první závody letošní sezony. V Trojanovicích se od 9:00 hodin uskuteční Soutěže spřežení. Na programu jsou hobby soutěže - pony dvojspřeží, jednospřeží, dvojspřeží a dále oficiální soutěže - jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. Rozpis. Aktualizace 19. 1. 9:00 HOD: I přestože se někteří jezdci kvůli sněžení ze závodů odhlásili, konaly se všechny kategorie. Výsledky najdete uvnitř.

Tisková zpráva: Soutěž jednospřeží vyhrál Pavel Drbohlav, který do Beskyd dorazil až ze středočeského regionu. Druhý dojel člen stejné oblasti Ota Bareš a na třetí příčce skončila Markéta Sedlinská, jež zazářila hlavně v druhé jízdě, kterou vyhrála. Na posun ve výsledkové listině to však nestačilo.

Celkem osm zápřahů nastoupilo do soutěže dvojspřeží. Startující podali vyrovnané výkony v obou částech soutěže. Nejlépe si vedl Marek Jirgala, který vybojoval vítězství, když obě jeho jízdy byly nejrychlejší. Druhé i třetí místo obsadil Petr Vlašic, čtvrtá příčka pak připadla Davidovi Hatlovi.

Do čtyřspřeží nastoupili pouze dva soutěžící. Jaroslav Juráň a Petr Vlašic. A v uvedeném pořadí se také seřadili ve výsledkové listině.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.