„Zlatá podkova“ poprvé v Brně na Panské Líše

Ve dnech 4.- 5. června se poprvé v 45-leté historii největšího seriálu military závodů v České republice s názvem „Zlatá podkova“ uskuteční předkolo „Cena Brnopneu a Bukefalos“ v Brně. Hostitelem prestižního závodu bude Jezdecký areál Panská lícha. Do finále „Zlaté podkovy“, které se uskuteční ve dnech 19. - 21. 8. v Humpolci, se jezdci a jejich koně mohou kvalifikovat z osmi závodů tzv. předkol. Panská lícha je v pořadatelství nováčkem.

 AKTUALIZACE 5. 6. 21:00 HOD: Přidány kompletní výsledkové listiny. V soutěži pony - ZK zvítězila Vendula Rokytová s Citem 1, v hobby soutěži Pejřilová Pavlína a Dacara. Bronzovou podkovu (ZL) ovládl Antonín Vrtek s Dallasem 1. V soutěži nadějí (ZL) prvenství patřilo Veronice Kučerové a Lipce 4,  ve stříbrné podkově (L) Jiřímu Maxerovi a Keelc Peak. Ve Zlaté podkově CNC* zvítězila Aneta Běhalová s Andy 8. Mistrem Jihomoravské oblasti se stal Jiří Maxera a Keelc Peak.

 

Díky nadšení lidí z jezdeckého areálu Panská lícha pro všestrannost a bezvadné spolupráci s military specialisty z celé České republiky a Slovenska, se podařilo zařadit se mezi pořadatele tolik úspěšného seriálu military závodů.

Od loňského roku, kdy se military závody konaly na Panské líše poprvé, rozšířili stavitelé trať nedělní terénní zkoušku o několik nových terénních skoků a celkově trať prodloužili. Ke komfortu závodníků přispěje mimo jiné také zbrusu nový moderní povrch na opracovišti (místo, kde se koně a jezdci rozcvičují)

Pokud ve dnech 4. až 5. června navštívíte Panskou líchu, poskytne Vám hluboký sportovní a společenský zážitek. V tuto chvíli jsou kromě domácích jezdců přihlášeni jezdci ze Slovenska a Rakouska.


Časový rozvrh:

Sobota 4. června  - začátek 9.00 hodin
drezurní a skoková zkouška

Neděle 5. června – začátek 9.00 hodin
cross country zkouška

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.