Změny ve stáji Nielse Bruynseelse

Na konci roku oznámil belgický jezdec Niels Bruynseels prodej své úspěšné klisny Cas de Liberté (Cracky Z x Chellano Z). Naopak nově bude jezdit vítěze soutěže Světového poháru v Londýně, 14letého hřebce Utamaro d’Ecaussinnes (Diamant de Semilly x Quidam de Revel).

Společně se svojí klisnou Cas de Liberté vyhrál Bruynseels CSI5* Grand Prix v Bruselu (2016), CSIO4* Grand Prix v Linci (2017) a také CSI4* Grand Prix v Liege (2015). Společně také reprezentovali Belgii na mistrovství Evropy v Göteborgu 2017 a na Světových jezdeckých hrách v Tryonu tento rok.

Hřebce Utamaro d’Ecaussinees přebírá po anglickém jezdci Williamovi Whitakerovi, který ukončil svoji práci pro Jasmin a Ludwiga Crielovi v Belgii a začal nově pracovat v Rushy Marsh Farm. Hřebce předtím sedlal Joe Clee. Ve své kariéře se zúčastnil Světových jezdeckých her 2014, evropského šampionátu 2015 a 2017. V tomto roce také startoval na Světových jezdeckých hrách. Na svém kontě má mnoho čistých kol v soutěžích Poháru národů a mnoho předních umístění v soutěžích Grand Prix. Minulý týden v Londýně vyhrál s Williamem Whitakerem v sedle soutěž Světového poháru západoevropské ligy.

Společně s hřebcem bude dále jezdit další koně rodiny Crielových jako je Furmint, Illusionata Van’t Meulenhof a další dva sedmileté koně.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.