Ztráta, miminko i návrat do sedla…

Jezdecký svět, ostatně jako každý, je plný špatných i dobrých zpráv… my pro vás nyní máme od každého něco: jedno úmrtí, narození a návrat do sedla po těžkém úrazu.

Ztráta...

Nejstarší syn vládce Dubaje zemřel ve věku 33 let. Šejk Rashid Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, který soutěžil ve vytrvalostních závodech a dostizích, zemřel náhle na infarkt v sobotu 19. září. Pohřbený bude na hřbitově v Dubaji Umm Hurair Cemetery.

Na mezinárodních závodech dosáhl Šejk Rashid na vítězství v CEIO3* v italském Gubbio, nebo druhé místo v CEI3* v jordánském Wadi Rum, obě umístění v roce 2006. Ve stejný rok vyhrál v sedle devítiletého koně Magic Glenn zlato v jednotlivcích a týmech na 15. Asijských hrách v katarském Doha.

 

Návrat do sedla...

Italská top drezurní jezdkyně Valentina Truppa se vrací zpátky do sedla po tom, co spadla při červnovém CDI v Arezzu a utrpěla vážné zranění hlavy.

Na konci července dostala od doktorů svolení, avšak s tím, že závodit může až od září. Valentina se tak musela odhlásit z Cách. Nyní se vrací a bude závodit na domácím mistrovství v Arezzu od 2. do 4. října.

 

Narození...

V polovině června vstoupili do svazku manželského brazilský jezdec Marlon Zanotelli a švédská jezdkyně Angelica Augustsson, oba zaměstnaní na Ashford Farm v Bocholtu. Nyní prozradili, že čekají narození prvního potomka. „Je to holka a porod je naplánován na únor příštího roku," oznámil Zanotelli pro nizozemský server Equnews.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.