Núr Bachtiari oslavila 10. narozeniny

Eliška nám napsala:

Malá Núr (Trůdi, protože má německého tatínka) se nám narodila přesně před 10ti lety ve 22:07 po 333 dnech těhotenství své božské maminky Nanynky. Ráno přistál čáp v ohradě a podezření narůstalo, ač Nany nevykazovala žádné známky toho, že už....až do 22té hodiny, kdy vykoukla, houkla a začala dlouhatánská (já se dívala a nedýchala- pro mě to bylo dlouhé) jízda. Trů se narodila absolutně bez potíží a můj team porodníků (bylo jich 5 ) mi ji položil do náruče, zatímco Nany odpočívala.

"Moje první vlastní dítě" a dítě mojí milované lásky Nanynky. Trů přišla na svět, aby zlomila dlouhou nešťastnou dobu v naší rodině a přinesla nám štěstí do života. A protože je u nás vše "po našem", tak hrdě nese jméno mateřské linie - maminka Núr Banu (Oslnivá Dáma = Nanynka) mi dala Núr Bachtiari (Krásnou přízeň osudu) a jméno je to příhodné a správné, co ji máme, svět se v lepší obrátil.

Trů je speciální a výjimečná v tom, že ráda loví a hlídá, koník hlídací. Jen to občas buď špatně chápe, nebo si z nás dělá legraci...loví kočky, psy, srnky...no a když se nudí, tak i lidi , ale obvykle jen naznačí. No a díky ní jsme vlastně všichni v bezpečí. Taky jako správný německý jezdecký pony nenávidí jízdárnu a miluje les, je úžasnou honební koničkou, huberty, to je její, neřeší že kolem ní proletí lot ztřeštěných koní, ona má své tempíčko a je prostě svá a nepotřebuje se nechat strhnout.

Holčičko moje, přeji Ti ať jsi zdravá, méně žravá, ať jsi šťastná, spokojená a veselá konička, ať už tě přejde každá lidská honička. Buď šťastné dítě moje, máme tě moc rádi.

Navaj oslavil 27. narozeniny

Paráda oslavila 31. narozeniny

Kamejka oslavila 17. narozeniny

Vango oslavil 27. narozeniny

Navaj oslavil 27. narozeniny

Paráda oslavila 31. narozeniny

Kamejka oslavila 17. narozeniny

Vango oslavil 27. narozeniny

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.