Co se do Jezdectví nevešlo - A jak to vidím já?

Jak vidí časopis Jezdectví jeho pravidelní čtenáři, co by si rádi přečetli a nebo co je vůbec nezajímá? Přesně to se vždy dozvíte na poslední straně 98. Květnové číslo dalo prostor předplatiteli od písmene N, na otázky nám však odpověděla i naše věrná čtenářka Helena Nová z Valšského Meziříčí. Její výběr článků přinášíme zde, a v červnovém čísle se jí budeme snažit splnit alespoň jedno přání.

Nová Helena, Valašské Meziříčí

V květnovém čísle si přečtu/nepřečtu:

Protože se druhým rokem začínáme věnovat jezdeckým začátkům naší 8 leté dcery, tak si spolu určitě přečteme speciál měsíce. Má vlastního poníka a chtěli bychom vědět, jak ji ještě lépe motivovat a co nového pořídit do výbavy. A protože mladší, 5letá dcerka má také svého mazlíka, rádi bychom se dozvěděli, jak se má pohybovat kolem koní a jak ji více zapojit do péče a starosti o tato krásná zvířata.

Obě dcery určitě hned ukořistí nové číslo Koníčka, protože se jim moc líbí, a vylepí si plakát do pokojíčku.
Dále si také přečtu o rozjezdu skokového poháru ČP, neboť rádi jezdíme fandit našim jezdcům.
Také nevynechám nové údaje o počtech koní v ČR, abych byla více v obraze a měla přehled:-) A nakonec stejně projedu celé jezdectví, protože zde najdu jistě mnoho dalších zajímavých článků, jako v každém čísle.

V červnovém čísle bych si ráda přečetla něco o výživě březích a laktujících klisen, neboť chováme hříbátka, tak abychom měli inspiraci na vylepšení jejich fyzické kondice po porodu. Dále bych uvítala nějaký článek o výchově hříbat do 1. roku a více článků o hannoverských koních, jež chováme.
A protože jsem také nastávající maminka, uvítala bych nějaké zkušenosti od známých aktivních profesionálních jezdkyň, jak prožívaly těhotenství u koní, případně i v sedle, když jim to zdravotní stav dovolil a jaký byl jejich návrat do sedla po porodu miminka.

Děkuji za oslovení a jsem ráda, že můžu něčím do Jezdectví také přispět:-)


Přeji mnoho dalších pravidelných a spokojených čtenářů, jako jsme my!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.