Fotografická soutěž: Krása fríského koně

Společnost Fotogregor, zastoupená fotografem Daliborem Gregorem, vyhlašuje ve spolupráci s Baltskou čtverylkou (jednou z největších evropských přehlídkových formací fríských koní z Německa) mezinárodní fotografickou soutěž pro mládež do 18 let věku pod názvem „Krása fríského koně“. Čtyři nejlepší fotografie budou publikovány v sadě pohlednic, která bude speciálně vyhotovena pro tuto fotografickou soutěž. Každý účastník soutěže může zaslat pouze jeden snímek. Podrobnosti přinášíme níže...

Foto Gregor

 

Společnost Fotogregor, zastoupená fotografem Daliborem Gregorem, vyhlašuje ve spolupráci s Baltskou čtverylkou (jednou z největších evropských přehlídkových formací fríských koní z Německa) mezinárodní fotografickou soutěž pro mládež do 18 let věku pod názvem „Krása fríského koně“.

Vítěz nejlepší fotografie obdrží:
- úspěšnou knihu „Fríský kůň – černá perla“
- knihu „Kniha citátů o koních a o lásce“ s tematikou fríských koní
- pohlednicový kalendář na rok 2011 „Fríský kůň“
- sadu pohlednic fríských koní v dárkovém balení
- DVD Baltské čtverylky
- přívěšek na klíče z hřívy fríského koně Baltské čtverylky
- další propagační výrobky společnosti FOTOGREGOR

Čtyři nejlepší fotografie budou publikovány v sadě pohlednic, která bude speciálně vyhotovena pro tuto fotografickou soutěž. U publikovaných fotografií bude uvedeno jméno autora, jeho věk a země, odkud pochází.

Snímky o velikosti minimálně 1,00 MB a maximálně 2,00 MB ve formátu JPG můžete zasílat prostřednictvím internetu do 20. 4. 2010 na e-mailovou adresu: fotogregor@o2active.cz pod označením: Fotosoutěž– Krása fríského koně. Každý účastník soutěže může zaslat pouze jeden snímek.

U snímku napište: vaše jméno a příjmení, váš věk, zemi, odkud pocházíte, e-mailový kontakt na vás a váš souhlas s publikováním snímku na pohlednicích. Bez těchto údajů nemůžete být do soutěže zařazeni!

Termín vyhlášení soutěže: 1. 3. 2010
Termín ukončení soutěže: 20. 4. 2010

Vítězové budou vyhlášeni dne 30. 4. 2010 na území brandenburského hřebčína Neustadt/Dosse v Německu během galashow Baltské čtverylky „9. noc černých perel“ a  při příležitosti konání vernisáže fotovýstavy Dalibora Gregora
pod názvem „BLACK AND WHITE“.

Odborná porota:
Dalibor Gregor – FOTOGREGOR
Christine Kalmeier a Friederike Wagner - členky BALTSKÉ ČTVERYLKY

Informace o soutěži a výsledky soutěže naleznete na: www.foto-gregor.com a www.ostsee-quadrille.de.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.