Koně na Žofíně 2016 - zbývá jen sedm dní!

Přesně za sedm dní začne galavečer Koně na Žofíně, a to již potřinácté... Galavečer, na kterém se setkáte se skokovými, drezurními a paradrezurními jezdci, začne v 18 hodin. Ovšem již před programem na Velkém sále začne v 15:30 hodin v Rytířském sále vyhlašování nejlepších oblasti Praha a od 17 hodin v Malém sále vyhlašování nejlepších v disciplíně vytrvalost. Znamená to, že až ve 21:30 hodin začne ve všech třech sálech taneční zábava, bude na Žofíně opravdu veselo a také dost plno! A my vám budeme každý den přinášet pár zajímavostí.

Galavečer bude tradičně uvádět Aleš Suchánek, "vyvažovat" ho však budou i dvě velmi milé dámy - od 18 hodin mu za mikrofonem pomůže Kateřina Brožová a od 19 hodin Veronika Žilková.   

Jezdci roku 2015 budou podrobeni OH-kvízu, a uvidíme, zda zvítězí tým parkuráků nebo drezuráků:-)

Protože celý večer se ponese v rytmu brazilské samby, těšte se na ukázky latinskoamerických tanců a miniškoličku samby. Tančit budou tanečníci známé skupiny Tradición.

Na konec je připraveno "rozeskakování" soutěže o krásné ceny a také "žolík" - kdo vyhraje hlavní cenu, airbagovou vestu Helite? A víte, jak taková vesta funguje? To nám předvedou zástupci společnosti Top Moto, která cenu věnovala. Bude to určitě zajímavá ukázka - pomůckou zde bude totiž baseballová pálka!:-)

Polovina výtěžku soutěže o ceny bude sloužit jako odměna pro účastníky paradrezurního mistrovství ČR, částka tedy bude záležet na štědrosti hostů galavečera. Ti ale pořadatelský tým časopisu Jezdectví nikdy nenechali na holičkách!  

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.