SMS soutěž s Hipocentrem Koryčany

Chcete zažít dobrodružství? Hipocentrum věnovalo do SMS soutěže jako cenu rodinný víkend. Soutěžní otázka je v textu – zkuste štěstí a víkend s koňmi v krásné přírodě bude váš.   

Hipocentrum Koryčany leží mimo město, je obklopeno loukami a pastvinami, nedaleko je zámecký park a pak hned okolní lesy protkány sítí turistických cest, které vedou ke kulturním a přírodním pamětihodnostem. Mírné kopečky lákají k cykloturistice, turistice i houbaření.

„Nabízíme pohodu, klid, aktivní odpočinek i relaxaci a přátelství své i našich koní.“ Více se dozvíte na www.hipo.cz

Soutěžíme o krásný rodinný víkend – ubytování a koně (bez stravy).

Pokud správně odpovíte na otázku a vaše SMS bude v pořadí 55., můžete se těšit na prožití víkendu obklopeni koňmi a krásnou přírodou.

 

Soutěžní otázka zní:

Jaký přírodní park se nachází nedaleko HP Koryčany?

a)      přírodní park Baba

b)      přírodní park Doubrava

c)      přírodní park Chřiby

 

Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera HPK mezera A, B, nebo C (např. JE HPK A) na telefonní číslo 906 15 09, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 29. 9. 2014 do 12. 10. 2014. Odpovědní SMS nelze zasílat ze zahraničí.

Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA v.o.s., Moulíkova 1b/3286, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51, www.platmobilem.cz. Výherci budou krátce po ukončení soutěže osloveni SMS zprávou se žádostí o zaslání kontaktních údajů.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.