Soutěž o deset balení Teracidu Forte!

PR TEXT Probiotický preparát Teracid-Forte má pozitivní účinek pro řešení běžných bakteriálních infekcí, zvýšení kvality života a dlouhodobého udržení zdraví zvířat chovaných v zájmových chovech včetně koní. Hlavní cílem tohoto preparátu a probiotik obecně je obnovení normální střevní mikroflóry, čímž se kompenzuje negativní účinek antibiotik. Navíc jsou probiotika  dostatečně silná na léčbu virových onemocnění. Pojďte s námi soutěžit o 10 balení tohoto přípravku.

 

Soutěžní otázka:

Jaká je doporučená denní dávka tohoto přípravku na kilogram hmotnosti koně?

1. 1 kilogram

2. 0,5 kilogramu

3. 0,1 gramu

 

Správnou odpověď s poštovní adresou zašlete na web@jezdectvi.cz, prvních deset správných autorů odpovědí obdrží poštou jedno balení výrobku pro Vašeho koně.  

 

Mise firmy PURRO Symbiotic

Společnost PURRO Symbiotic s.r.o. byla založena jako obchodní a konzultační společnost s cílem uvést na trh mimořádný léčebný přípravek, který svým působením může výrazně zlepšit kvalitu života domácích mazlíčků i ostatních chovaných zvířat.

 

 

TERACID-FORTE   Testováno na lidech!!!! Posláním probiotického preparátu TERACID-FORTE je léčebný účinek pro řešení běžných bakteriálních infekcí, zvýšení kvality života a dlouhodobého udržení zdraví zvířat chovaných v zájmových chovech.  Hlavní cílem tohoto preparátu a probiotik obecně je obnovení normální střevní mikroflóry, čímž se kompenzuje negativní účinek antibiotik. Navíc jsou probiotika  dostatečně silná na léčbu virových onemocnění.  Systematické preventivní použití probiotika TERACID-FORTE umožňuje udržovat dostatečně vysokou imunitu, a v důsledku toho i odolnost vůči nemocem a nežádoucím účinkům životního prostředí.  Preparát je unikátní komponent pěti bakteriálních subkmenů a jediným svého druhu na současném trhu.   Zlepšuje: - Kvalitu srsti - Nárůst svalové hmoty i bez treninku - Odolnost vůči vnějšímu prostředí – prevence civilizačních chorob, včetně prevence onkologických onemocnění  - Prodloužení aktivní délky života - Snížení spotřeby krmiva (lepší zužitkování krmiv organismem) - Podání při březosti pro zdárný průběh březosti 

 

Stránky produktu

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.