Znamení koně: pokračuje se v natáčení!

Po dvouměsíční pauze se do Zlína opět sjíždí seriálový štáb České televize a pokračuje se v natáčení seriálu Znamení koně. Začne se tuto sobotu 30. 1. a bude se točit do poloviny února. Za těchto čtrnáct dní filmaři pořídí záběry do zimních dílů. Po několikatýdenní „jarní pauze“ se se seriálem do Zlína vrátí začátkem dubna. Pokud vše půjde, jak má, Znamení koně bude dokončeno před letními prázdninami.

Znamení koně

Ilustrační foto ČT24

 

K tradičním lokacím jako jsou Napajedla, Bílavsko nebo Uherské Hradiště přibude zámeček v Hošticích u Kroměříže. Ten bude představovat sídlo hraběte Schwarze, kterého ztvární Bolek Polívka.

„Natáčení seriálu není vůbec jednoduchá věc. Všechno vyžaduje pořádnou a důkladnou přípravu. Jenom skloubit časové možnosti herců je někdy nadlidský úkol. Zatím nám jde všechno podle plánu a jediné čeho se obáváme, jsou momentální silné mrazy,“ uvedl pomocný režisér David Strangmüller.

První natáčecí den v novém roce začne v sobotu 30. 1. 2010, kdy se během dne štáb postupně přesune na tři různá místa – do Otrokovic, Březnice a nakonec na vlakové nádraží Zlín – střed.

Chcete být v komparzu?
Pro natáčení seriálu Znamení koně filmaři potřebují značné množství komparzu. Případní zájemci mohou napsat na e-mail: komparz@filmateliery.cz a objevit se tak v některé scéně ve Znamení koně.

 

Doporučujeme k přečtení:

http://www.ct24.cz/no-comment/69132-ceska-televize-nataci-novy-serial-znameni-kone/

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.