Jarní brněnskou steeplechase vyhrál Larizano s ž. Stromským

V sobotu 19. dubna 2014 se po poprvé otevřou brány brněnského závodiště. Poběží se pět rovinových a tři překážkové dostihy. Vrcholem dne bude Jarní brněnská steeplechase - Pohár hejtmana Jihomoravského kraje. Připraven je i doprovodný program - dostin neregistrovaných koní, seskok parašutistů na cíl, projížďky kočárem a pro děti jízda na ponících. Akce začíná ve 13 hodin. Aktualizace 12. 4. 19:10 HOD: Jarní brněnskou steeplechase - Pohár hejtmana Jihomoravského kraje vyhrál šestiletý Larizano (EŽ Praha, ž. Stromský).

Aktualizace 20. 4. 19:10 HOD: Dvěma sobotními vítězstvími na brněnské dráze zahájil letošní sezónu jeden z nemnoha jezdců, věnujících se rovinovým i překážkovým dostihům, Josef Sovka. Double si z premiérového dne v moravské metropoli odvezl také trenér František Holčák.

Sovka má po sobotě na kariérním kontě rovných šedesát triumfů a k žokejskému titulu (50 vítězství) má výrazně blíže nad překážkami, kde mu chybějí poslední čtyři zásahy.

V hlavních brněnských dostizích se prosadili očekávaní aktéři, Jarní moravskou míli - Cenu Lokotrans (III. k., 1600 m) proměnil ve třetí snadný triumf na brněnské dráze někdejší špičkový sprinter, devítiletý matador Tulum (Syndikát 2007, žk. Mach), Jarní brněnskou steeplechase - Pohár hejtmana Jihomoravského kraje (stch. III. k., 4100 m) pro sebe lehce rozhodl šestiletý Larizano (EŽ Praha, ž. Stromský).

 

Výsledky zde

Startovní listiny: zde

V sobotu 19. dubna 2014 se po poprvé otevřou brány brněnského závodiště. Akce začíná v 13:30 hodin na dostihovém závodišti Brno-Dvorska. Těšit se můžete na 5 rovinové 3 překážkové dostihy a bohatý doprovodný program, jako je dostih poníků a neregistrovaných koní, seskok parašutistů na cíl, projížďky kočárem, pro děti jízda na ponících....   Všichni jste srdečně zváni

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.