Ve fotosoutěži vládly ženy, ta nejlepší vyhrává zážitek od Taxisova příkopu

Velká pardubická, Reaper a Očekávání – to jsou názvy tří vítězných fotografií, které vybrali návštěvníci webových stránek ve fotosoutěži pardubického závodiště O nezapomenutelný zážitek. Autorkami všech tří snímků jsou ženy, to zlatou je Iva Drašnarová. 

Fotosoutěž pro širokou veřejnost vypsal Dostihový spolek a.s. v polovině června. Od té doby celá řada amatérských fotografů nahrávala na webové stránky závodiště snímky, které podle nich nejvíce vystihují atmosféru pardubických dostihů. Veřejné hlasování bylo spuštěno na začátku srpna a právě veřejnost rozhodla o vítězích. Ti získávají vstupenky na letošní 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou, vítězka navíc exkluzivní vstup do dostihové dráhy s možností sledovat dostih přímo u Taxisova příkopu.

„Vítězkám gratuluji, všem zúčastněným a hlasujícím děkuji. Sešlo se hned několik velmi povedených snímků, ze kterých bych si já osobně jen velmi těžko vybíral ten nejlepší,“ přiznává ředitel Dostihového spolku a.s. Michael Skalický a dodává, že ceny budou prvním třem umístěným předány v rámci dostihového mítinku v sobotu 13. září.   

První místo, s celkovými 287 hlasy, získala Iva Drašnarová, která se do soutěže přihlásila s fotografií nazvanou Velká pardubická. Jen o dvacet hlasů méně získala Markéta Cagašová za snímek Reaper a třetí je Barbora Vítková s 241 hlasy a fotografií s poetickým názvem Očekávání. Zatímco první dvě zachycují dostihové souboje, Očekávání vystihuje napínavé okamžiky před přehlídkou koní v paddocku a tipováním vítězů...

„Dámy vyhrávají vstupenky na dostihy, snad i díky tomu vzniknou další krásné fotografie popisující atmosféru v domově Velké pardubické,“ doufá Michael Skalický. Ředitel Dostihového spolku a.s. totiž nevylučuje, že fotosoutěž bude pokračovat i příští rok.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.