Český skokový pohár zná nové termíny!

Organizátoři Českého skokového poháru po usilovném vyjednávání našli náhradní termíny pro Velkou cenu Hořovic i Velkou cenu Ostravy, které se vinou nepřízně osudu nemohly konat v původně zamýšlených termínech. Najít v letošním nabitém sportovním kalendáři volné místo nebylo zdaleka jednoduché, zvlášť kvůli již posunutým termínům předních jezdeckých akcí kvůli protipandemickým opatřením a konání Letních olympijských her.

Začátek letošního jubilejního ročníku Českého skokového poháru byl poznamenán epidemií korony, která neumožnila uskutečnit první kolo, které mělo proběhnout v jezdeckém areálu v Hořovicích. Toto kvalifikační kolo proběhne nakonec od 17. do 19. září, Velká ceny Hořovic bude tak předpolední zastávkou domácí parkurové extraligy.

I Velká ceny Ostravy již byla letos jednou plně přichystána. Tentokrát však zasáhla nepřízeň počasí, vytrvalé deště podmáčely ostravské travnaté kolbiště a květnový termín tak musel být odvolán. Travní porost je již opět ve skvělé formě a nový termín byl stanoven na 13. až 15. srpna.

Díky těmto náhradním termínům tedy proběhne všech 12 plánovaných kvalifikačních kol a finále, které bude mít oproti předchozím ročníkům jiný, zbrusu nový formát. Nejbližší kvalifikační kolo Českého skokového poháru proběhne 2.-4. července v Olomouci. Český skokový pohár je streamován, odkaz na stream a veškeré další informace jsou na webu Českého skokového poháru www.ceskyskokovypohar.cz

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.