ČSP pokračuje ve Velké Chuchli – Jiří Skřivan na stupních vítězů

V rámci Českého skokového poháru proběhly dnes ve Velké Chuchli první soutěže. V osm hodin ráno odstartovala soutěž stupně Z, pokračovalo se přes soutěž ZL na čas a poté následoval parkur ZL v rámci Amateur Tour. Po poledni odstartovalo L* a  L**, navečer se končilo dvoufázovou soutěží s výškou překážek do 130 cm, která se zároveň stala nejvyšší soutěží dne.

Kvalifikační kolo Amateur Tour pro letošní rok (ZL) ovládla Drahoňovská Zdena v sedle Gájí ze Statku Kováry, z. s., dvojice dokončila parkur čistě v čase 66, 77 vteřiny. Druhé místo patří Markétě Řezníčkové, která sedlala Sedrica Du Bo. Třetí příčku získal Lukáš Klouda a Buster.

Parkur s překážkami 125/130 cm zdolal nejlépe Jiří Skřivan a Holland TN. Dvojice ze stáje Manon dojela parkur bez trestných bodů v čase 29. 87 vteřiny za druhou fázi. Druhé místo obsadil Marek Klus a Venezia Polt, čas druhé fáze: 30.86 vteřiny. Třetí příčku bral Adam Písařík v sedle Verdi-S, dvojice dokončila obě fáze bez trestných bodů, čas druhé fáze: 31.08 vteřiny.

Vrcholem skokového mítinku v Chuchli bude Velká cena Prahy, která proběhne v neděli 13. 6. 2021.

Kompletní výsledky ZDE

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.