Mladí jezdci sbírali úspěchy ve Valkenswaardu - Michlíčková vítězná v GP

Od pátku 6.8 do neděle 8.8 probíhal v nizozemském Valkenswaardu skokový mezinárodní mítink, kam dorazila i řada českých reprezentantů. Pod záštitou Longines Global Future Champions čekal na jezdce nabitý program.

V sobotu si z českých jezdkyň vedla skvěle například Linda Portychová, když na parkuru do 150 cm obsadila druhou příčku. Pro stříbro si dojela v sedle Copin´s Boye. 

V soutěži mladých jezdců s o něco málo nižšími překážkami se dařilo i Tereze Svobodové s Kleiner Lordem. Dvojice dokončila parkur do 140 cm bez trestných bodů a v druhém nejrychlejším čase, takže si zasloužila krásné druhé místo.
V kategorii U25 se do TOP 3 dostala i Sára Vingrálková s Democles From Second Life Z. Na překážkách do 140 cm vybojovala druhou příčku.

Vítězná neděle

O skvělý závěr se bezesporu postarala Mariana Michlíčková v sedle Leeve Junga. V juniorském Grand Prix, kde dvojici čakaly skoky do 140 cm zaznamenala nejlepší čas a v konkurenci 52 dvojic obsadila první místo.

V kategorii U25 toho dne zvítězila i Sára Vingrálková s Democles From Second Life Z. Vingrálková, pak v sedle Joride zvítězila i v mladých jezdcích. Parkur do 140 cm bezvadně zvládla i Kateřina Tomanová s Divine des Vergers Z, takže se radovala ze stříbra. 

Poslední soutěže dne patřily poníkům. Na parkuru do 110 cm na třetí místo dosáhla Anna Marie Vítek a Mateo di Belle. 


 

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.