Sobotní výsledky z Velké Chuchle – Martin Řezníček vyhrál Silver Tour

První sobotní soutěží při CSIO3* Prague Cupu 2021 ve Velké Chuchli byl dvoufázový parkur do 140 cm (CSIYH1*). Vítězem se stal belgický reprezentant Gudrun Patteet a Sea Coast Enjoy Z. Dvojice dojela bez trestných bodů s časem 32.74 vteřiny za druhou fázi. Druhé místo obsadil Adam Sparlund Olesen a klisna Louisiana H, třetí pak Ivaylo Bonev a hřebec Othello van de Vlasbloemhoeve. Z českých reprezentantů se v této soutěži dařilo nejvíce Marku Klusovi s Liverpoolem, dvojice dokončila parkur v čase 34.80 vteřiny za druhou fázi. Na desátou příčku dosáhla Češka Tereza Veselá s Jaguarem, čas druhé fáze: 37.08 vteřiny.

G4I9715.jpg

Po jedenácté hodině dopolední odstartovala Silver Tour s výškou překážek do 135 cm. V této soutěži zazářil český jezdec Marin Řezníček a Clintin. Dvojice si dojela pro vítězství bez trestných bodů s časem 56.63 vteřiny. Druhou příčku obsadil nizozemec Leon Thijssen a Faithless Mvdl, třetí potom Matas Petraitis a valach Heineken z Litvy. Čtvrtou příčku bral Martin Řezníček, tentokrát s valachem Cero´s Boy. Do TOP 10 se z českých reprezentantů probojovala i Anna Helebrantová a Marek Klus.

G2I9019.jpg

Nejvyšší soutěží dne byla Diamond Tour s překážkami do 150 cm. Vítězství obhájil Japonec Eiken Sato a Caluso 2, čas druhé fáze: 71.93 vteřiny. Druhé získal jezdec z Lotyšska, a to Kristaps Neretnieks, který sedlal valacha Valour. Třetí příčku bral Slovinec Urh Bauman a Larisal. V TOP 20 se umístila i Tereza Veselá a Ferrari – 12. příčka a Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noodevelt – 17.příčka.

G2I9311.jpg

G4I0351.jpg

V soutěže CSI1* s dvoufázovým parkurem do 130 cm se skvěle předvedl Vladimír Malák a Zarthago Br Z. Dvojice totiž obsadila krásnou druhou příčku, čas druhé fáze: 32.47 vteřiny. První místo získala Eliza Cholakova a Ezop z Bulharska. Češky Anna Marie Vítek a Kristina Vítek pak doplnili TOP desítku. A. M. Vítek s klisnou Chacco´s Amke obsadila příčku čtvrtou a s valachem Lanoso příčku osmou. Kristina Vítek sedlala hřebce Mtf Starpower, tato dvojice skončila na sedmém místě.

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.