Souhrn dnešních úspěchů českých reprezentantů z Chuchle areny v Praze

První soutěží dne v Chuchle areně v Praze byla soutěž CSIYH1*. Na parkuru s výškou překážek do 130 cm se z českých jezdců nejlépe dařilo Marku Klusovi s valachem Liverpool. Dvojice jízdu dokončila v čase 63.13 vteřiny a umístila se tak na sedmé příčce. TOP desítku této soutěže uzavřel Kamil Papoušek s hřebcem Vivano Blue. Čas jejich parkuru byl 63.57 vteřiny.

Soutěž CSI2*- W Gold Tour odstartovala v jedenáct hodin dopoledne. Skvělý výkon předvedl Kamil Papoušek s klisnou Charlyn, když na parkuru do 135 cm vybojovali druhou příčku s časem 36.21 vteřiny za druhou fázi. Deváté místo této soutěže obsadil Rudolf Doležal s Falou, čas druhé fáze: 38.63 vteřiny.

V odpoledních hodinách byla na programu Diamod Tour s překážkami do 145 cm. Čtvrté místo obsadila Tereza Svobodová a Kleiner Lord 16, čas za druhou fázi: 39.98. Následující pátou příčku bral Aleš Opatrný s Gentlemenem vh Veldhofem, čas druhé fáze: 34.04 vteřiny. Mezi deseti nejlepšími se umístila i Linda Portychová a Falino. Tato dvojice získala sedmou příčku s časem druhé fáze 36.08 vteřiny.

Poslední soutěž dne CSI1* Small Tour s parkurem do 120 cm ovládla opět Anna Marie Vítek. Jezdkyně s klisnou Mama Mia Picobello Z dojela v čase 65.22 vteřiny a obsadila tak vedoucí pozici. Hned za Annou se umístila Kristina Vítek a Kamirez Van Orchid´s. Tato dvojice dokončila v čase 66.14 vteřiny.

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.